Nafasi groep

Wie is de Nafasi groep?

De Nafasi groep is een padvindersgroep, die elke zaterdag bij elkaar komt in het clubhuis van de Cariben in Emmastad.

In de Swalitaal betekent Nafasi “Kans”. Onze speciale padvinders hebben nu ook de kans om deel te nemen aan scouting. De ouders brengen en halen hen zelf op. De groep is gestart op 23 mei 2009.

De Nafasi groep is blij dat ze officieel lid zijn van Scouting Antiano en ook lid van de wereldorganisatie van de scouting, genaamd WOSM.

De meeste van onze leden zijn lid van Totolika. De Nafasi scouts doen de meeste activiteiten met betrekking tot speciale projecten. Een keer per maand gaan ze of met de bus of de auto uit en werken dan op verschillende projecten. Enkele van de activiteiten van de laatste maanden zijn:

  • Op Moederdag een bezoekje brengen bij een mevrouw van 101 jaar.
  • Op speurtocht in Punda.
  • Langs 4 landhuizen op Banda Bou en het observeren van flamingo’s.
  • Voor Vaderdag heeft Nafasi Hoofdcommissaris Frendsel La Cruz uitgenodigd en heeft Hopman La Cruz in het zonnetje gezet.

Wat doet Nafasi nog meer?

Wij koken, doen spelletjes, doen aan handenarbeid, we leren marcheren, wij doen mee aan de officiële activiteiten van Scouting Antiana, we kamperen, we hebben onze eigen Happy Hour, wij zorgen voor de natuur en doen nog veel meer. Elke programma van Nafasi is anders en er gebeurt altijd iets leuks.

nafasi5 nafasi4 nafasi3 nafasi2